Bemannica-filosofin

Bemannica är ett relativt ungt företag som vuxit snabbt de senaste åren. Nedan kan du läsa mer om oss

Vår filosofi

Bemannica är ett bemanningsföretag specialiserat på att hjälpa ICA-butiker att bemanna och rekrytera personal med en bakgrund från ICA-butik. Vi är fristående ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund men samarbetar bara med ICA-butiker för vi brinner för att lösa deras problem!

Grundtanken i vårt koncept är att hitta medarbetare med gedigen arbetslivserfarenhet från ICA-butiker för att på så sätt kunna erbjuda kvalité, kundservice och hög kompetens vid personaluthyrning och rekrytering till ICA-butiker. 

Vi tror att rätt erfarenhet skapar trygghet.

Bemannicas resa

➨ 2010
Bemannica grundas i Lund i en studentkorridor. Senare samma år antas Bemannica till Lunds Universitets inkubator Venturalab. 

➨ 2012

Bemannica blir ett auktoriserat bemanningsföretag och förbinder sig därmed att följa gällande kollektivavtal. VI hinner även med att antas till Lunds Nyföretagarcentrums tjänsteinkubator. 

➨ 2013

Bemannica utses till årets nyföretagare i Lund och antas till Skånska snabbväxare. 

➨ 2014 

Bemannica etablerar sig i alla Sveriges storstäder. 

➨ 2015 

Bemannica blir rikstäckande

➨ 2016 

Bemannica blir DI-gaseller. Vi auktoriserar oss också för kvalitet och miljö enligt den internationella ISO-standarden. Slutligen blir vi ett av de första auktoriserade rekryteringsföretagen.

➨ 2017

Bemannica blir DI-gaseller för andra gången. Tidningarna Dagensindustri och Fri Köpenskap uppmärksammar vår framgång med artiklar om oss. 

 

Gå till sommarjobbssidan
Gå till huvudsidan för jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor