Roller och möjligheter

Som Butikskonsult kan man ha en rad olika roller i parken, och jobba inom många olika arbetsområden. Här kommer några exempel på roller:

Matkunning delikatesspecialist 

Som delikatessbiträde hjälper du kunderna att välja och komponera ihop smaker bland delikatesserna. Arbetet kan innebära högt tempo och ställer även krav på noggrannhet kring regler för hygien samt livsmedelshantering. 

Kundorienterad kassamedarbetare

Kassaavdelningen är slutstationen för alla kunder och därför en oerhört viktig del av kundupplevelsen. För del kunder blir detta enda mötet med personalen på butiken. Det är din uppgift att göra betalningsprocessen så smidig som möjlig. 

Effektiv varuplockare

Som varuplockare jobbar du med att varje dag fylla på nya varor i hyllorna samt hålla det snyggt och rent. Du ska se till att där inte är några "hål i hyllorna" och få upp varorna i tid, för nästa dag kommer nya varor. Att plocka varor på "golvet" kan vara fysiskt krävande och ställer krav på ett högt tempo. 

Noggrant förbutiksbiträde

I förbutiken expedierar du post- och spelärenden. Du hjälper även kunder med eventuella frågor de kan ha. Arbetet ställer krav på stor noggrannhet då post och spel är områden då det måste bli rätt. 

Vad är det roligaste med att jobba på ICA?

Följande är uttalande från våra Butikskonsulter:

➨ "Ica är ledande inom svensk handel och är ett X 2000 tåg jämfört med de andra kedjorna som kör godståg. Ordning och reda samt rutiner gör det enkelt att jobba nästan var som! Jag är glad, kunnig samt ser det som en ynnest att få jobba med positiva kunder och kollegor där ingen dag är den andra lik!"

➨ "Jag har jobbat på Ica i flera år och har bestämt mig att jag ska bli handlare"

➨ "Den dagliga kontakten med kunderna och känslan att kunna påverka positivt i vardagen anser jag är det bästa. Jag tror på framgång genom samarbete, att välja mig innebär att välja en lagkamrat som gör sitt yttersta för att nå bästa resultat på alla olika plan!"

➨ "Finns inget roligare än att hjälpa kunden."

➨ "Det bästa med jobbet på Ica är att möta så många människor varje dag och vara med och göra butiker bättre. Jag gör alltid mitt bästa och vill skapa leenden runt omkring mig!"

➨ "Bästa med ICA är att jag dagligen får träffa kunder och vara behjälplig. En ICA- butik ska välja mig för att jag är serviceinriktad och jag jobbar hårt och tycker om att det är kul med mitt arbete." 

➨ "Bästa med jobbet är kundkontakten där man kan vara serviceminded, skämta och vara tillmötesgående och därmed göra kundens handling lite roligare.

➨ "Tycker även om att hålla rent och ordning bland hyllorna, tömma papp, rensa gammal frukt och fronta fram så att det alltid är trevligt att komma in i butiken." 

➨ "Det bästa med att jobba på ICA, och speciellt i kassan, är att få möjligheten att forma kundens sista intryck av butiken. Att få förstärka deras nöjdhet eller se hur man vänder deras humör med ett leende och en kö som rör sig snabbare än de förväntat sig. Hurra för service!" 

➨ "ICA butikerna alltid skiljer sig från mängden, både med butiks atmosfären, sortimentet och personal. Hårt arbete belönas i ICA och det finns möjligheter för utveckling. Anledningen till att jag är den bästa valet är på grund av att jag har länge jobbat med kunder, har erfarenhet kring kundbemötande och alltid erbjuder kunden det lilla extra. Dessutom har jobbat inom ICA butiken och känner mig som hemma."

Gå till sommarjobbssidan
Gå till huvudsidan för jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor